5G Cellphone Towers

We need action to be taken on the following *

A number of requests have been made to erect cellphone towers on private property in residential areas in Nigel. These notifications are displayed on the respective fences of the properties for comment or to object. . i.e. In York street, one in Selby street, both in Ferryvale and Kudu street in Noycedale. Cellphone towers post a health risk to residents, is unsightly, and devalues the properties. Residents are exposed to radiation 24/7, 365 days a year and people are reluctant to buy into the area. There is ample space outside of residential areas to erect towers. We have been approached by concerned residents to assist in drawing up a petition to prevent this from happening. A number have already signed. Should you wish to sign the petition you can call me on 083 260 2957 or meet me at the Ferryvale spar on Saturday from 9-11 am.

Daar is n hele aantal aansoeke om selfoon torings in residentiele woongebiede op privaat eigendom op te rig. Dit hou n gesondheids gevaar in, is onooglik en devalueer die eiendom in die gebied. Mense is traag Om huise in n area te koop waar hulle of hulle kinders 24/7, 365 aan bestraling blootgestel gaan wees. Daar is ook baie areas buite woongebiede waar dit opgerig kan word. Aansoeke sluit Selby en York straat in Ferryvale in, asook in Kudu straat Noycedale. Ons is deur inwoners genader om te help met n petisie om dit te verhoed. Sou u ons graag wil ondersteun en die petisie wil teken kan u my skakel by 083 260 2957. Ek sal ook saterdag tussen 9 en 11 by die spar in Ferryvale wees.

Please complete the Online Petition